Free CSS Templates


Transferi

Trensferi sa aerodroma

Vršimo usluge prevoza, transfera, direktno od aerodroma do svake željene destinacije, kao i povratak sa istih. Takođe, na zahtev naše stranke možemo izvršiti: odabir vozila po zelji, angažovati odgovarajućeg vodiča, obezbediti dodatno sedište za bebu.

Nudimo prevoze sa aerodroma: Tivat,Podgorica i Dubrovnik.

 

 

 

 

 

 

Ugovorene vožnje

Vršimo usluge prevoza putnika sa svih destinacija po dogovoru u domaćem i međunarodnom saobraćaju, kao i odabir vozila, vozača i vreme potrebno za prevoz.

 

VIP voznje

U ovu punudu spadaju sve usluge po želji gosta, a na nama je samo da ih ispunimo: vozilo po želji, profesionalno osoblje, prevodilac i sve drugo po zahtevu.

 

Pešačke ture i Biciklističke ture

Jedna od mnogobrojnih mogućnosti koje pruzamo jesu i različite ture i to: Pešačke ture i Biciklističke ture

Na ovaj način želimo da zadovoljimo i turiste koji se aktivno bave ovim vidom rekreacije. Pri pešačkim i biciklističkim turama obezbeđujemo licenciranog vozača za željene maršute. Te maršute su sledeće: Nacionalni park Lovćen, Nacionalni park Durmitor, Nacionalni park Bjelasica, Orjen, Vrmac u Boki Kotorskoj itd.

O Tivtu

Tivat se nalazi u centralnom delu Bokokotorskog zaliva, na jugozapadnim padinama brda Vrmac (765m). Nasuprot se proteže tivatski zaliv koji ujedno predstavlja i najveći od četiri zaliva u Boki Kotorskoj. Tivatski zaliv s Krtoljskim arhipaelagom osvaja svakog posetioca. Opširnije...

Kontakti

Mobilni 1: +382 67/ 860-334
Mobilni 2: +382 67/ 326 650
Mobilni 3: +382 67/ 650 694
Tel./Fax: +382 32/ 673-822

E-mail: info@tivattravel.com

Adresa: Kotorska 2C-Seljanovo

Crna Gora, Tivat 85320

Broj licence: 368